OM VÅRAT KOSTSCHEMA OCH HUR DET FUNGERAR

Gå ner i vikt på 4 veckor – fungerar detta verkligen?
Vi har tänkt på allt, kostschemat innehåller olika alternativ och ingredienser som passar alla.
Är du allergisk mot något så finns det alltid alternativ och äter du inte något specifikt såsom tex fläskkött, fisk eller stenfrukter ? inga problem alls – Vi har tänkt på allt.

När du köper ett kostschema från oss så får du tillgång direkt efter betalning att ladda ner ditt kostschema inklusive tips på nyttigare snacks, mellanmål och allmäna tips och råd för att få en så effektiv viktnedgång som möjligt och om du bara följer schemat kommer du att få resultat, garanterat! 

I övrig så kan du leva ditt liv som vanligt, fast du kommer bli smalare och piggare och vi står fast vid att du kommer att gå ner i vikt på 4 veckor.

KÖP ETT KOSTSCHEMA

Alla förtjänar att må bra!

Vi förser dig med precis all information du behöver för att komma igång och vad du ska äta under kommande 4 veckor.
Att faktiskt slutföra det är såklart upp till dig och även om det kan finnas dagar då det känns svårare än andra med att ställa om kosten på detta sätt.
När dessa stunder faller in så kan det ju vara bra att bita ihop och bara kämpa vidare för det är vad det handlar om, att lägga om sin kost helt och att kämpa hårt.

När dagen kommer och du har lagt om allt, lärt dig att äta bättre och både ser och känner skillnaden både psykiskt och fysiskt, då kommer du att tacka oss för hjälpen och mycket i livet kommer kännas lättare!
Så vad säger du, vill du gå ner i vikt på 4 veckor ? 

BESÖK BLOGGEN

Låt dig inspireras - läs mera i vår blogg