Gå ner i vikt snabbt med Kostschemat

Förutom mindre vikt som kommer med kostschemat så vinner man så mycket mer såsom bättre självförtroende, friskare och mer pigg!

Det är väldigt simpelt, bara följ schemat, laga maten som beskrivs i ditt schema och slipp tänka på allt annat så klarar du dig under 4 veckor och lever då på blandad kost som är spännande och nyttigt men också väldigt gott.

Precis alla ingredienser till maträtterna du kommer äta kan du köpa i helt vanliga matvarubutiker såsom coop forum, ica och willys och helt utan piller, pulver i form av kosttillskott och kanske det viktigaste av allt – detta är ingen svält diet!

Du behöver inte vara rädd för att schemat kommer att innehålla saker du inte kan eller vill äta, hela upplägget bygger på att allt är utbytningsbart och om det står exempelvis på en middag att du ska äta couscous men du inte är så förtjust i just det, då finns det alltid 4-5 olika alternativ till detta att välja på att tillaga.

Det finns absolut ingen kund alls som inte fått resultat av ett kostschema från oss och det är vårat kvitto på att det är duktigt ihopsatt men ochså på ett sätt som är hållbart i längden för även om schemats längd ”bara” är i 4 veckor, om fu efter dessa veckor väljer att fortsätta leva på samma typ av kost så kommer du dessutom bibehålla din vikt och det är ju jätteviktigt på sikt.